onsdag 6 oktober 2010

Igår på souqen!

Vi var “bjudna” till souqen igår. Skulle inte vandra omkring där utan äta lite mat. Plockmaten vi beställde in först var super god sen maten efteråt kunde vi varit utan speciellt eftersom vi fick vänta på den en hel timme =(
Annars var kvällen trevlig. Himla trevliga människor det där!

Skulle träffat Elin imorgon, men såklart ska jag göra den där himla röntgen imorgon eftersom det inte gick vägen förra gången. Ja, ja kommer fler gånger. Blir en träff med “the Swedish gang” på söndag. Vi ska se Plötsligt i Vinslöv =)

Ja nog pratat om detta. Dagen har inte bjudit på något speciellt mer än bad vid poolen. Väntar på Mathias nu sen ska vi vidare för att inhandla mat till huset (undra hur lång tid det tar idag).

Måste bara visa en himla bra grej som vi fått låna av amerikanarna. Rekommenderar den verkligen.

Lucas sitter superbra i den!

Tjing tjing så länge!

3 kommentarer:

  1. tjing tjing tbx :)
    Du låter supernöjd med din nya tillvaro jättekul att läsa. Roligt att ni träffat vänner som ni gillar och jag hoppas "fika" stunden snart kan bli av Lite skvaller är alltid kul att dela med någon annan.
    Ha en bra dag o hoppas inköpsrundan inte tar flera timmar haha
    Ja Lucas sitter verkligen bra i den "pottan" ser som vanligt ut att trivas.

    kram kram var rädda om er

    SvaraRadera
  2. Hej. Han är ju så söt lille Lucas. Ni ser ut att ha det bra där borta i landet. Känns dock så tomt här hemma utan er. Jag o Glenn saknar nog Thea lika mycket. O Amanda säger ofta: Thea flytta. Hon fattar ju inte men ändå.
    O idag är det Glennis 5års dag o det känns ju såklart lite trist att ni inte e här. men så e det ju.
    Jätte kul att följa er blogg, men har ni någon adress som man kan skicka brev till er. tror glenn vill skriva lite till Thea.
    Tusen kramar till er alla fyra.

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Vilken söt nos i den så kallade stolen (Tycker den liknar en potta).Hoppas inköpsrundan inte blir så lång,klart ni har väl gott om tid eller,,,,,ha ha.Vädret ärregningt och blåsigt här hemma,längtar bort ifrån detta.Vi saknár er mer och mer,vi får stå ut tills ni kommer hem,huvudsaken är ju att ni trivs.
    Kram
    Mormor och Morfar

    SvaraRadera