fredag 15 oktober 2010

Helg!

Här är det helg och det har det varit sen igår eftermiddag. Jag älskar när det blir torsdag eftermiddag och vi ska få spendera några dagar tillsammans utan att Mathias åker iväg vid halv 7 på morronen. De dagarna känns som semester, underbart!

Igår hade jag besök av en tjej som jag träffade när vi skulle röntgas, himla trevlig och lättsam tjej. Hon och hennes man flyttar snart nära oss, så då blir det nog fler träffar. Kvällen spenderade vi med taco och lite tv, alltså en lugn och skön kväll.

Igår kom några flickor och knackade på dörren och undrade om Thea ville komma ut och leka. Till min stora förvåning följde hon med dem ut, kul. Det känns som hon börjar släppa på sin envishet att inte leka med någon som inte pratar hennes språk =)

Idag tog vi oss en liten sovmorgon eller iaf jag, Mathias och Lucas. Thea roade sig med film där nere, då är hon nöjd. Efter frukosten blev det en ganska lång stund vid poolen, härligt. Vädret börjar bli lite svalare vilket är ganska skönt.

Efter poolen blev det lite lunch och sen vidare till Villaggio (köpcentret nära oss). Som alltid blev det taget lite kort innan avfärd.

Barnen får stå ut med MÅNGA fotoblixtrar. Visst är dom underbara =)

Framme på Villaggio fick vi leta parkering ett tag. Eftersom fredag är en “ledigdag” här, så är ALLA ute då vilket resulterar i brist på parkeringsplatser. Till slut hittade vi en iaf.

Thea kör glatt sin lillebror i vagnen.

Vi hade lovat Thea att hon skulle få gå på “tivolit” en stund och det höll vi såklart.

Ser hon lycklig ut eller =)

Vi skulle bara handla lite saker, men vår lilla tripp blev 4 timmar, märkligt det där. Vi hann iaf hem till idol =)

Nu njuter jag och Mathias av ännu en lugn kväll framför tv:n. Just nu är livet för bra och ännu bättre blir det nästa vecka, wiiiiiiiiiiiii!

Hoppas ni har det lika bra!?

4 kommentarer:

  1. Ja Sandra gumman njut av livet nu, detta får ni nog "bara" uppleva en gång i livet, nästan för bra för att vara sant eller hur?
    Ja era barn är underbara och Thea ser verkligen ut att trivas. Kul att hon gick ut och lekte med flickorna, det kommer att lossna snart ser ni inte mycket av henne :)
    Ha en fin helg
    kramis på er alla
    farmor

    SvaraRadera
  2. dom finaste som finns + Hampe =)

    SvaraRadera
  3. Visst har vi det bra här hemma, men vi saknar telefonsamtalen från Thea när hon frågar om hon får komma till mormor och morfar.Vi har inte glömt er andra heller.Roligt att Thea gick ut och lekte med flickorna och att du Sandra också kanske har fått någon att prata med när Mathias är på jobb.Prinsen är häftig i sina kläder.Ni verkar till att må bra alla eller.....
    Kram från oss på Nöbbelövsvägen 6

    SvaraRadera
  4. Inte för att vara tjatig, det är lättare att parkera en KAMEL.....
    Hur går det med övningnings körningen?????

    SvaraRadera