söndag 31 oktober 2010

Halloween och pizza

Idag är som ni kanske inte vet halloween, detta firas med pompa och ståt här i Qatar…då allt är så USA inspirerat så ser man villor uppklädda till tänderna med pumpor och spöken m.m. :)

För oss Svenskar, eller iallafall vi i 38:an, så är det inget speciellt märkvärdigt med denna högtid, det är kul för Thea det ska erkännas men annars så är det ganska tramsigt :)

Idag klockan 16 så var det stor Halloween fest i klubbhuset här på compoundet. Först tänkte vi strunta i det men när jag kom hem från jobbet så tänkte vi va fasen, vi frågar Thea om hon vill…och det ville hon! På med den finaste klänningen och vips så var Thea utklädd till prinsessa eller ballerina, hon kunde inte riktigt bestämma sig, hehe.

På väg till klubbhuset
 
Det var faktiskt riktigt trevligt och vi fick tag på gratis mat och allt, det var danslekar och lite tid på lekplatsen. Thea sa “vad kul kalas detta var”, så det var nog ändå tur att vi bestämde oss för att gå dit!
 

Mat, lek och dans!
 
Efter halloween partyt så bar det av till Villaggio och blomsteraffären, Jessica och Chris bjöd över oss på Pizza till deras nya hus i Green Village.
Mycket trevligt att få äran att fira hennes födelsedag med pizza med lite öl och vin.
 
Nästa gång blir det pizza och öl på 38:an, på en torsdag, BBQ i 9:an (Green Village) ligger också högt upp på listan av vad som klaras av inom en snar framtid!
 
Nu är det snart sängdags, vi ses och hörs när vi ses eller hörs! :)

5 kommentarer:

  1. Det var bra insiativ att ni gick dit, Thea i sin fina prinsess klänning och prinsen i jeans och skjorta.Det verkade att vara trevligt och Thea verkade att stormtrivas, roligt för hennes skull(även för er kanske....).
    Ha en bra fortsatt Halloween kväll.
    Anette och Bosse

    SvaraRadera
  2. Härligt å se att hon e så glad =)
    Såg filmen i helgen, nu saknar man er ännu mer.

    SvaraRadera
  3. Vilken dröm för prinsessan detta får hon aldrig uppleva i trista Sverige hon lyser som en sol, ögonen är stora av förtjusning helt underbart att se Och den lille goe prinsen i jeans haha otroligt vad han växer
    Kram mina skatter saknar er jättemycket men njut av ert goa fina liv ni har nu

    SvaraRadera
  4. bättre kan man inte ha,eller??? kramar till er alla

    SvaraRadera
  5. Tusan också! Nu skulle hon ju haft sin RIKTIGA prinsessklänning:) Saknar er som bara den....puss o kram

    SvaraRadera