fredag 3 september 2010

Hemkomst och Vigsel!

Så var man äntligen hemma igen och tillsammans med familjen :) Resan hem gick jättebra, förutom att den tog nästan 12 timmar från dörr till dörr så var den ganska smärtfri.

Väl hemma på tisdagsmorgon så möttes jag av min dotter Thea i dörren och hon var jätteglad att se mig. Tom. lite glans i ögonen och det var en rörande stund. Sen kom även Lucas och Sanda och mötte mig, lyckan var total :)

Tisdagen tillbringade vi nere i stan i ett försök att hitta en vigselring och fina kläder till vigseln som skulle äga rum onsdagen den 1 september. Dock så visade det sig svårt att hitta på ring och klänning så vi fick ge upp och åka hem tomhänta. Som tur är så hade Sandra fina kläder hemma som hon fick använda istället. Ring köper vi nere i Qatar.

Vigseln är en historia i sig :) som ni kanske vet så satsade vi på en borgerlig vigsel då vi inte vill lägga en massa krut på bröllop nu. Det får vänta tills vi kommer hem igen, då blir det kyrka och storstilad fest :)

Vi äntrade Staffanstorps rådhus vid 14:15 och blev mottagna utav vigselförrättaren i lobbyn. 14:20 var vi uppe på våning 6 för vigsel, 14:25 var vi förklarade man och hustru. En aningen absurd upplevelse att det gick så fort men ändå en jättefin ceremoni i all sin litenhet :) Ungefär så här gick det till:

- Tager du Ulf Mathias Stjernfelt denna Sandra Maria Mähler till din fru?
- Ja
- Tager du Sandra Maria Mähler denna Ulf Mathias Stjernfelt till din man?
- Ja
- Då förklarar jag er Man och Hustru!

Våra kära vittnen Camilla och Fredrik kunde knappt hålla sig för skratt, det var faktiskt en ganska komisk situation :)

Efter lite fotografering så bjöd Camilla upp oss till sig och bjöd på lite vin, trevligt tack för det, en liten cermoni för att föreviga detta tillfälle :)

Efter vigsel och vinet så väntade en romantisk middag på Ikea :)

Så nu är jag och Sandra ett gift par och nu väntar bara pappersarbete och packning sen drar vi utomlands!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar