lördag 25 september 2010

En helg med lite äventyr!

I onsdags började det med att vi tog en tripp hem till ett par från Usa. Frun som heter Christina jobbar också på Mathias jobb. Dom bor på det stället vi förhoppningsvis ska flytta till i oktober. Vi längtar för här är ju så dött. Där var iaf jätte fint och dom var jätte trevliga. Vi fick låna en massa saker till Lucas av dom, snällt.

Torsdagen (som är som en fredag här) var vi ute och körde en sväng och en liten sväng här betyder ett par timmar =)
Vi var egentligen ute efter att köpa nya kort till våra telefoner, så alla kan ringa och messa oss, tyvärr hittade vi inga. Vi hann även med en runda till en souk (typ som en liten marknad), men vi stannade inte så länge eftersom det var för varmt att traska runt ute. Det blir en längre tur nästa gång. Efter det åkte vi hem och hade lite torsdagsmys =)
Viktigt denna dagen också var ju att världens bästa Rogge fyllde år. Snälla som vi är så skickade vi ju såklart blommor till honom, för det är han värd!

På fredagen var vi ju lediga tillsammans. Underbart när Mathias är hemma =)

Såklart blev det ju ett morgondopp i poolen.

Efteråt åkte vi ut en sväng eftersom vi inte fått tag i några kort till telefonerna dagen innan. Oftast när vi är iväg blir det nån god mat någonstans. Även denna dagen blev det lite lunch på en thailändsk restaurang.

Thea försöker äta nudlar med pinnar =)

Sen blev det lite snabb handling för att sen åka hem och förbereda mat eftersom en svensk kille på Mathias jobb skulle komma på besök. Vi hade en trevlig kväll med god mat och lite vin. Thea har inte ätit så mycket mat pålänge, kul att se!

Idag är det lördag och vi är lite trötta sen igår, men har ändå hunnit med en tur till en liten strand, om man nu kan kalla det för strand hehe. Inte djupt vatten alls och superduper varmt i vattnet,så svalkade blev vi inte. Därför tog vi bilen tillbaka och svalkade oss i poolen istället.

 

 

 

 
En lite svalkande pool är aldrig fel i denna värmen!

Väntar nu på att Mathias ska vakna upp ur sin bubbla där uppe så vi kan åka och handla lite mat och sen hålla en lugn kväll. Jobb för honom imorgon igen vilket ifs innebär tidig morron, men mycket pengar =)

Tjing tjing!

1 kommentar:

  1. Låter juh som en super mysig helg, blir lite avundsjuk när man läser!

    SvaraRadera