lördag 18 september 2010

Utflykt till City Center!

Morgonen började ganska lugnt idag. Här är ifs ganska lugnt varje dag =) Men iaf, så bestämde vi oss efter frukosten att ta en tur till ett köpcenter som heter city center. Ett stort köpcenter med 4 våningar. Tror endel av mina nära och kära kommer ta sig ett besök, nämner inga namn *blink blink*.
 
Som vi kanske nämt innan så är inte köpcentrena här i Doha som våra i Sverige. Dessa är mer som en blandning av köpcenter och nöjescenter i ett. Antagligen för att barnen inte ska bli allt för rastlösa.
 

Isbanor är en av aktiviteterna som finns.

Vi var lite extra snälla idag och lät Thea välja något hon ville ha. Såklart ville hon ha en av de tusen ballonger som finns överallt. Så Mathias och hon gick för att välja en. Alla som känner Thea vet att hon just nu ÄLSKAR prinsessor, så det blev en ballong med en massa prinsessor på.

 
En lycklig Thea med sin prinsessballong.
 
Vi fortsatte vår tur bland alla affärerna. Även fast vi bara tittade så tar det sin lilla tid att gå igenom 4 våningar. Vi stannade till vid en affär mest för att ta en bild att visa för en viss kittyälskare =)
 

En hel affär med bara kittysaker. Vilken dröm va, eller mardröm för vissa kanske!?

Lite mat var vi ju tvungna att få i oss. Man blir ju lite matt av att gå på köpcenter utan att äta, ellerhur. Jag och Thea åt jätte god mat, nudlar och kycklingvårrullar. Mathias råkade ta lite FÖR stark (fniss) mat, så han var inte lika imponerad.

Mathias STARKA mat, hehe.

 
Lillebror var såklart med. Han var lika nöjd även fast han inte fick smaka på den goda maten. Hittat tummen har han också gjort grrrrrrrrrr…..
 
Eftersom Mathias inte var så nöjd med sin mat, så var han värd en cappucino istället =)
 

Jag och Thea roar oss med att spela spel medans Mathias dricker sin välförtjänta cappucino.

Efter allt ätande och drickande tyckte vi det räckte, så vi tog oss vidare hemåt. När man tar sig ut i denna staden, så handlar det inte om 1 timme utan om ett par timmar, så man är ganska trött när man väl kommer tillbaka igen.

Nu är det viloläge i soffan som gäller. Jobb för Mathias imorgon igen och jag och barnen ska väl bada eller något annat skoj.

Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Vilket köpcenter och vilken fin kittybutik:)! Ni ser ut att ha det riktigt bra och Thea ser nöjd ut:) Puss och kram

    SvaraRadera
  2. Det var verkligen en riktig Thea ballong,köpcentran är det inget att klaga på eller....Vi saknar er allihopa.
    Puss och kram
    Mormor och Morfar.

    SvaraRadera
  3. Nej köpcentrena är så stora. Det finns tydligen 3 STORA. Vi saknar er också massor!
    Puss & Kram

    SvaraRadera