onsdag 10 november 2010

Det regnade katter och hundar

Igår hände något som inte händer så där värst ofta här nere i sandlådan, det regnade, och som det regnade! Först fick jag ett sms från Sandra där hon påstod att det regnade som sören. Ett par timmar senare regnade det även på andra sidan stan där jag jobbar. Det är inte ofta man ser så mycket regn faktiskt och åska gjorde det också…

På 5 minter var hela parkeringen vid kontoret översvämmad och brandlarmet gick på kontoret (falskt alarm dock) så vi fick snällt ta trapporna ner istället för hissen. 12 våningar är inget för en datornörd kan jag säga :)

Regnet var över ganska snabbt men att ta sig till bilen blev ett mindre gympapass :) då jag inte har tagit med mina gummistövlar så blev det till att hoppa mellan vattenpölarna och springa six-sax mellan bassängerna av regnvatten. Som tur är så varade inte regnet speciellt länge, 20-25 minuter och sen var solen på väg fram igen.

Man måste vara lite försiktig i trafiken när det har regnat här nere. Iom. att det är så varmt så lämnar bilarna ganska mycket gummi efter sig på asfalten. När det sen regnar på det så blir det som såpa, 4 hjulsdrift är alltså att rekomendera har jag hört så det fick man slå på…

Trafiken här nere är som jag nämnt innan inte av denna värld. Och när det regnat är araberna och indierna ännu värre. Köerna hopade sig och det tog sin lilla stund att ta sig ut ur West Bay där kontoret ligger.

Köer, köer och åter köer
 
Väl ute ur West Bay så flöt det på bättre och jag lyckades ta ett par foto med min telefon, riktigt fint med lite moln. Moln är man inte bortskämd med här nere :)
 

 
När Thea såg regnet så sa hon till Sandra, Vilken mardröm, tror hon glömt bort hur regn ser ut eller hon har kanske fått för sig att det inte regnar här nere…men vi har 7-9 regndagar om året…och då regnar det ordentligt. :)
 
Nu idag så är ordningen återställd och barnen och frugan har varit hos Jessica och badat idag :)
 
Till något helt annat :) Idag passade jag på o sticka till Villaggio för att köpa ett USB minne, ska försöka installera Windows 7 på den lilla datorn och den har inte dvd-läsar.
 
När jag strosade runt där på VIllaggio så såg jag en affär med en jätterea på barnkläder. Jag gick in för att se om jag kunde hitta nåt fint till ungarna. Jag hittade en skjorta (med slips!!) och ett par byxor till Lucas. Kostade bara 155 rillar (310 kronor). Sandra höll på o trilla av stolen när jag visade kvittot…hon är så jäkla snål när det kommer till kläder åt ungarna :)
 
Inte så ofta pappa köper kläder så det är väl inte så farligt ;) Jag är iallafall riktigt jävla nöjd med inköpet!
 

5 kommentarer:

  1. Så stilig han kommer bli =)

    SvaraRadera
  2. fräcka kläder nästan som jag skulle vilja ha!!!

    SvaraRadera
  3. Usch lät inte så kul med regnet men men ok 5-7 dagar om året och det kommer rejält hade jag föredragit istället för vårt regnande varje dag i mindre skala.. Du kan nog behöva lite motion "skrattar" skadar inte en datanörd "kontorsnisse" "småler". Ja du Thea har nog glömt det svenska vädret sol o bad varje dag oj oj finns ju inte i "verkliga" livet i sverige. underbart för henne o Lucas att få vara med om detta, kanonfina kläder han blir superfin. Krama alla från mig Jag saknar er men nu är snart trista november slut o ni kommer hem

    puss puss o kram farmor

    SvaraRadera
  4. Herregud vad tufft, du har ju talang för tusan....o vilket pangpris...:)

    SvaraRadera
  5. Kläderna du har köpt till Lucas var tuffa, han kommer till att bli cool i dom.Jag gillade även korten du hade tagit.Ni har även fått uppleva att det finns annat väder än sol i Qatar.
    Vi ses snart
    Anette och Bosse

    SvaraRadera