söndag 27 februari 2011

Stranden!

Igår var vi på en fin strand 1 timmes bilfärd härifrån. Tyvärr var det inte så soligt, men varmt och trevligt sällskap är ju inte fel det heller. Vi parkerade bilarna och fixade en mysigt plats mellan bilarna, mysigt. Vi grillade och hade det riktigt trevligt. Thea och Johannes badade också. Vi andra fegade ur. Eller jag hade lätt badat om jag inte varit så lat. Tyckte det var för meckigt att byta om bara för ett litet dopp.

Både jag och Mathias sa det att när vi kommer tillbaka till Sverige måste vi ta med oss grillen oftare till stranden istället för att alltid knapra på torra bullar.

 

 

Som sagt en härlig dag på stranden!

Idag blir det solsidan träff med “svenskmaffian”. Blir säkert lika skoj som vanligt. Hoppas ni har en bra söndag och vilar upp er inför en ny arbetsvecka. Här har vi redan börjat våran….

Hej hej!

2 kommentarer:

  1. Ni har det bra!!! ska köra till Kastrup snart,men inte flyga,bara hämta Camilla o Kristian dem är i Berlin. ha det bra hälsa

    SvaraRadera
  2. Det ser härligt ut med ett dopp, här hemma är det fortfarande kallt.Roligt att se barnbarnen, hoppas ni fick en trevlig kväll med maffian.Vi hörs.
    Mormor

    SvaraRadera