söndag 15 maj 2011

Besök från Sverige…igen!

Efter att Petra och Richard varit här skulle vi få ytterligare besökare från Sverige, vilket vi nu haft. Fredde och Lisa har varit här. 1 vecka går så himla fort när man har besök.

Eftersom sommaren börjar komma hit på riktigt nu har vi inte kunnat göra så himla mycket mer än att lata oss vid poolen, vilket ingen av oss har klagat på.

Men som alltid när vi har besök vill vi ju visa upp de få saker som vi tycker är något att visa upp här. Köpcentrum är ju en stor grej här, så självklart visade vi upp några av dom. Souqen är ju också något vi tycker man ska se när man varit här.

 

 

När vi åkte därifrån åkte vi längs cornishen och visade dom vart Mathias jobbar och såklart Emirens “lilla” kontor. (Känns som vi gjort den här rutten tidigare hehe).

 

Det blev också en kort tur till The Pearl. Eftersom det var ganska varmt stannade vi inte så länge, men en fika hann vi med iallafall.

 

Och självklart var vi ju tvungna att visa dom några av våra fina båtar också =)

Tyvärr blev det ingen öken tur eftersom vi tyckte det var alldeles för varmt för att åka dit. Istället åkte jag, Mathias och Fredde och körde jet-ski. En blandning av en nära döden upplevelse och skit häftigt, men när jag äntligen tyckte det började bli skoj var ju tiden ute.

Vi har haft en jätte bra vecka trots att vi inte kunnat vara ute direkt. Tror Fredde och Lisa också är nöjda över veckan. Tack för att ni ville komma och tack Lisa för all hjälp med barnen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar