måndag 6 december 2010

Öknen och julbak!

I lördags hade vi bokat en “safari tur” med Chris och Jessica. Vi hade en chaufför som hämtade oss och körde runt oss i öknen. Då menar jag ingen lugn körning. Man kan jämföra det med att åka karusell i öknen, men skoj var det iaf. Thea tyckte det var riktigt skoj. Vi stannade till lite emellanåt och tog lite kort.

 
 

 

Eter våra små stopp stannade vi vårt slutmål, Inland sea. Detta mysiga ställe skulle alla få se. Så otroligt rent och fint vatten. Rätt häftigt att bada mitt i öknen tycker jag. Där stannade vi ett par timmar och badade, solade och bara njöt. Vi serverades mat också och Thea och jag var såklart tvungna att testa kamelerna. Vi nöjde oss dock med att sitta på den =)

 

 
 
 

 
 
 

 

 

Vi hade verkligen en jätte bra dag i öknen. Hoppas vi kan ta med någon av er dit, så ni själv får se hur fint där är. Kanske rida kamel också hehe.

Från ökenturer till julbak, här skiftar det fort haha. Igår var vi nämligen hemma hos Elin och Johannes för lite julbak. Mycket trevligt. Även detta uppskattade Thea (ja vi också såklart). Där var två andra pojkar som hon busade massor med också, så det var ett stort plus, så hon slipper leka med oss gamlingar hela tiden.

 

 

 

Jag är väldigt imponerad av att Thea höll på med julbaket så pass länge som hon gjorde. Hon brukar tröttna ganska snabbt. Efter en stund gjorde hon ju det och blev sugen på att måla istället. Elin gillar att måla tavlor, så sist Thea var där fick hon också göra en egen tavla. Igår var Elin snäll och lätt henne måla igen.

 
När vi kom hem från julbaket var vi väldigt trötta, så idag blir det en lugn dag här i Doha.
 
Thea konstaterade nyss att det bara är 4 dagar kvar tills vi kommer hem nu och så gjorde hon en glädjedans. Undra om hon saknar all där hemma lika mycket som jag!?

6 kommentarer:

  1. hej på ER!!!! jag vet att Ni har det bra,men vänta bara till fredag Sandra då ska du se på helvette!! menar väder! om inget annat så ha en bra fligt hem, ses snart i kalla Sverige kramar

    SvaraRadera
  2. Hallå ja! Va trevligt att frugan oxå är med på foto:) kom du inte upp på kamelen Sandra:)) såg att du fått en ny bad kostym med Sandra!! Då åker den andra i soporna nu:) hoppas ni har det bra!! Ses snart! Puss o kram

    SvaraRadera
  3. Ja nu e ni snart hemma igen:)! Tänkte precis som Roger skrev..Sandra har ju ny bad kostym..inte illa:)! Puss puss ses snart

    SvaraRadera
  4. Hahhahahhaa.....ni trodde väl inte hon köpt kostymen själv.....såklart e badbyxorna från syster yster.....hihiihiii.....

    SvaraRadera
  5. Men Camilla måste du bada utan nu:)?

    SvaraRadera
  6. Jasså!! Får du ärva av stora syrran:)

    SvaraRadera